Bryllup

Bryllupskaker

Bryllup og bryllupsdagen er blant de største dagene i livene våre og bryllupskaken er et av symbolene på den store dagen. Vi har levert bryllupskaker i mange, mange år og til mange forskjellig bryllup. Ingen bryllup er like og mange ønsker seg en bryllupskake som står til både kjole, dress og pynt på bordene. Baker Narum kan levere bryllupskaker etter deres ønsker!

 

Baker Narum har et bredt utvalg av standardkaker i forskjellige størrelser til bryllup og andre festlige anledninger.

Disse kan spesialtilpasses til ditt ønske. Basissortimentet har vi presentert under. Utover disse variantenen, kan vi bake stort sett alle de kakene du kan tenke deg !

 

Kanskje du har helt spesielle ønsker for den helt spesiellt anledningen? Da kan du ta kontakt for å avtale et møte med vår konditormester. Vi skal gjøre vårt beste for å tilfredsstille dine kakeønsker!

 

Antall etasjer tilpasser vi til det antalle kakestykker som du ønsker. Stativet til bryllupskaken tilpasser vi til antall etasjer. De mest vanlige stativ-størrelsene er 2-, 3, 5 og 7. etasjer.

 

Bildene du ser under er eksempelbilder. Alle våre kaker blir bakt for hånd og detaljene på kakene som blir bakt, vil kunne avvike fra bildene. Ved leie av stativ tilkommer et depositum på kr 1000,-.

Klassisk bryllupskake

Den klassike bryllupskaken har utviklet seg over tid. En klassisk bryllupskake i dag, er nødvendigvis ikke lik det som var en klassisisk bryllupskake for noe år siden. Vi hos Baker Narum tilapsser oss ønskene fra kundene og tilpasser også de klassiske bryllupskakene til dagens forventninger.

 

 

 

Bryllupskake med sjokoladeovertrekk

Bryllupskake med sjokoladeovertrekk er en variant som mange velger. Det er en kake med med kakebunn, valgfritt fyll, trukket med flytende sjokolade.

 

 

Mousse / Ost-bryllupskake

Mousse/ost- bryllupskaker er et friskt alternativ til kaker med sjokolade eller marsipanovertrekk.

 

Disse bryllupskakene kan vi lage med mange ulike smaksvarianter du ønker. Bunnene på kakene er enten nøtter eller kjeks. Kjeksbunnen er glutenfri.

 

 

Amerikansk design

Det kommer mye inspirasjon fra mange steder i verden, også når det gjelder bryllupskaker. Flere av våre kunder bestiller det vi kaller bryllupskaker med amerikansk design.

 

Dette er kaker som typisk blir presentert uten stativ, kakene har høyere etasjer enn andre kaker og etasjene er plassert direkte oppe på hverandre.

 

Design din egen bryllupskake

Flere og flere ønsker å designe sin egen bryllupskake. Vi lager kaker etter dine ønsker.

 

Prisen på designkaker avtales i hvert enkelt tilfelle

 

Vi har laget et utvalg av eksempler på design kaker som du kan se her.

Baker Narum Efterfølger AS Søndre Torv 8 3510 Hønefoss Telefon 321711440 Epost post@baker-narum.no