Bestilling

Bestillingsskjema

Bestill minst to dager i forveien!

OBS! Bestillinger til mandag må være sendt innen fredag kl. 11.00

Forhåndsbestill på nett

- ferske bakervarer lekende lett!

 
 
 
 
Baker Narum Gågata
Baker Narum Kuben
Baker Narum Hønengata
Ønskes levert (frakt tilkommer)2
 
 

 

 

 
 

Bla deg gjennom utvalget her på hjemmesiden i ro og mak, og send oss din bestilling når du har bestemt deg! Du kan bruke bestillingsskjemaet til venstre, ringe, sende e-post eller bestille i en av våre forretninger. Velg hvor du vil hente varene, eller be om å få baksten tilbrakt. Utkjøring av bestile varer betinger ledig kjørekapasitet, og frakt (fra kr 180,-) tilkommer. Vi forsøker å levere så nær ønsket tidspunkt som mulig. Ta kontakt hvis du har spørsmål. Vi har større utvalg enn det som er presentert på hjemmesiden! Alt salg forutsetter kontant oppgjør. Ved fakturautsendelse tilkommer kr 60,-.

Velg mellom følgende fyll i din kake:

Jordbær, bringebær, aprikos, ananas eller valnøtter. Ønsker du to sorter fyll, ordner vi det mot et tillegg på kr 60,-. Valgfri tekst på kaken ordner våre konditorer mot et tillegg på kr 70,-. Har du øvrige ønsker om fyll, fasong, størrelse eller pynt, er det bare å ta kontakt med din forespørsel. Våre konditorer fikser det meste!

Foto, firmalogo, e.l. på kaken:

Send bilde/logo til post@baker-narum.no eller levér i et av våre utsalg. Vi skriver det ut på spiselig rispapir. Bilde på kake koster kr 190,-. Motivet skrives med plantefarger, så bare spis i vei! Lager du kaken selv er prisen kr 265,- for bare bilde. Maksimal størrelse på bilde/logo er tilnærmet A4. NB! Vedlegg over 5 MB aksepteres ikke!

Baker Narum Efterfølger AS Søndre Torv 8 3510 Hønefoss Telefon 321711440 Epost post@baker-narum.no