Kortreist

Det er hos Baker Narum du får den originale Ringerikskringlen.

Servér dine gjester lokal bakst!

Alle de lokale dagligvarekjedene fører brød fra Baker Narum. Støtt opp om lokal produksjon og smak!.

Baker Narum byr på hyggelige møteplasser i nærmiljøet, med sine tre kafeer i Hønefoss!

Lokale kortreiste bakervarer

- det ferskeste du får!

Vi bruker begrepet «Kortreiste bakervarer» i vår markedsføring for å gjøre DEG som forbruker litt bevisst.

Vi tror på begrepet «global oppvarming» og at noe må gjøres. Noe av det som øker mest i Norge er varetransport som forbrenner fossilt brennstoff.

Vi ønsker selvfølgelig å produsere mer bakervarer og sysselsette flere i vår bransje og i vår region. Det har blitt lagt ned ett bakeri hvert 10. år i regionen de siste 50 årene. Nå er det bare to igjen...

Ønsker du at det skal være én eller flere lokale bakerier med produksjon i Hønefoss - da kjøper du varer fra byens egen baker!

Bakeriet vårt startert kl. 23.00 hver kveld og steker frem til kl. 05.00. Produktene blir distribuert til alle våre kunder innen kl. 09.00. Noen kunder får ny forsyning av varer kl. 12.00. Dette kommer rykende ferskt ut av våre ovner ca. kl. 10.00.

Vi leverer garantert de ferskeste av bakervarer!

Ferskt og godt!

Ingenting er så godt som et ferskt brød. Det koster ikke mer for et brød fra Baker Narum enn de du finner i butikkhyllene fra andre produsenter. Og da skal du vite at baksten fra Baker Narum er den ferskeste. Ganske enkelt fordi vi baker senere enn våre konkurrenter og har kortere vei fra produksjon til utsalgssted. Kakene vi tilbyr i egne utsalg er alltid dagsferske. Det samme gjelder påsmurt mat. Da bør valget være enkelt og godt!

Kortreist

Baker Narums varer transporteres maksimalt 40 kilometer fra produksjonssted til utsalgssted. Alle varer er dagsferske. Velkommen innom våre egne utsalgssteder, eller en av de mange lokale dagligvareforretningene som fører kortreiste bakervarer!

Baker Narum Efterfølger AS Søndre Torv 8 3510 Hønefoss Telefon 321711440 Epost post@baker-narum.no